Ахчах ийду lилма
Вай берашка даькъаза лувш.
Вац гlо де бокъонхо,
Ийрча дешар да аз зувш.
Ишкола тиша пенаш,
Дукха гаргагlа хийтад.
Цlе цlа хинна латт уж цlенош,
Цига lилма lомадаьд.
Хlанз гимни чу дог чlехка,
Хьеж пенаш шийла тlа.
Даим доаха тхох бехка,
Ледувл хийла йирча гlа.
Къа да тха, зlамига берий,
lилма ахчах эцаш да.
Цу хьакъах ду шийна дарий,
Гlалгlай керда оамал йа.
Гlермане, 25. Тушоли бетта 2012 шу
Свидетельство о публикации №112042509259