Чорнобривець

                «Чорнобривець»

Муз. Н. Мотков                Слова Н. Мотков


               
               Пісня нас всіх поєднала, голоси, палкі серця,
            Гурт наш звісний, колоритний знають села і міста,
        Знаменитий «Чорнобривець» - гордість нашого життя,
            Тож співайте разом з нами про щасливе майбуття!               
               
                Приспів
                «Чорнобривець», «Чорнобривець»,
                Наш співучий, рідний гурт,
                «Чорнобривець», «Чорнобривець»,
                Наш яскравий, любий друг,               
                Ми даруємо народні і улюблені пісні,
               В кольорах костюми пишні, наче сонце на весні!
          
             
              Пісні ллються наче річка, чути кращі голоси,
            Звучить радісна «Марічка» неймовірної краси,
           Зал святковий завмирає в цей чарівний, світлий час,
         Гурт співає пісні дивні, дарить настрій для всіх вас!             

            
            Знаменитий гурт співучий знають конкурси гучні,
                Чули наших виконавців і в Криму і на Дніпрі,
       Тож звучи наш «Чорнобривець» насолоджуй всім життя,
          Гурт яскравий мов намисто – подарунок майбуття!

               


Рецензии