Хортиця
Хортиця
Муз. М. Мотков
Слова М. Мотков
Як же нам не веселитись в цей ясний, чудовий день,
Зібралася вся родина, добрий настрій у гостей,
Келих «Хортиці» наллємо, вип’ємо за мир, життя,
За батьків, дітей, онуків, за щасливе майбуття!
Приспів
«Хортиця», «Хортиця»
Співати, танцювати хочеться, хочеться,
Дарує настрій свята, «Хортиця», «Хортиця»
Божественна вода
Повні чари наливають, випивають всі до дна,
Хорові пісні співають і танцюють гопака,
Славна «Хортиця» смачненька, бадьорить, смакує нас,
Свідчить світова «легенда», це водиця «Вищий клас!»,
Вже пишається Країна, Буковина, Крим, Донбас,
Веселиться вся родина, об’єднало свято нас,
Знають «Хортицю» в Європі, в Казахстані і в Москві,
Прославляй смачна водиця Україну на Землі!
Добрий настрій всім дарує, в дні святкові і сумні,
Бадьорить, яссить, милує – «Щиро дякуємо ми»,
Дивна «Хортиця» смачненька - ти «божественна вода»,
Тож живи свята криниця, в світі кращої нема!
Свидетельство о публикации №112042508514