Допоки серце лине...

Допоки серце лине до зірок,
І душу колихає від бажання,
Роби невпинно свій наступний крок,
Щоб він ніколи не ставав останнім!

Люби, живи, твори, допомагай!
І бумерангом повернуться дії.
Та в серці ти мене не забувай,
Адже минуле – запорука мрії…!


Рецензии