My Senseless Grief

If I were a little flower
In the vale of nasty tears,
I would take a weeping shower
To forget my dreadful fears.
I would live in endless sorrow
Till my very silent death
And arrive in rotten borough
Where I'd draw my final breath...

08.10.2010


Рецензии