На Великдень...

Пасочка духмяна, як сонце сміється.
Писанка – мальованка казкою здається.
Із лози пахучої кошичок готовий,
Великодній рушничок ніжно – кольоровий.

Ой, яке ж то Свято Боже – Великоднє диво!
Навкруги все розцвітає пишно та красиво.
Заглядає ясний місяць нишком у віконце –
А там пасочка сміється, як уранці сонце!

Поскладаєм в кошичок крашанки барвисті,
Схожі вони дуже на добре намисто.
Райдугою дивною буде небо грати,
Золотою іскрою землицю вкривати.

Великодню радість Бог нам посилає,
Світле Воскресіння серце звеселяє.
Підемо до храму пасочки святити –
А любові іскра Божа буде всім світити.
 


Рецензии