Тьох-тьох

                Тьох-Тьох-Тьох

                Муз. М. Мотков
                Слова М. Мотков               
                Грає сонце, на світанку сходить,
                Дивну пісню соловей заводить,
                І зозуля в лузі закувала, 
                Зранку солов’я причарувала...
                Приспів
                Тьох-тьох-тьох, пісню птахи нам співають
                Тьох-тьох-тьох, наше серце зігрівають
                Тьох-тьох-тьох, пісню щастя нам дарують
                Гніздечко будують...
                Сонечко над долиною сяє,
                Пісню браву соловей співає,
                А зозуля начебто дівчина
                Майорить, кохана солов’їна...

                Ллється пісня над вербою в лісі,
                Тож зозуля з солов’єм на вітці,
                Пісню щастя від душі співають,
                Про кохання щиро розмовляють...

                Соловей з зозулею співають,
                Наче молодята розмовляють..,
                На лугу, на вітці, на калині,
                В’ють гніздечко пташечки чарівні...

                Тож співайте соловей й зозуля,
                Щоб і нас кохання не минуло,
                Будемо співати птахи з вами,
                Щоб лунала пісня, берегами...!
                Приспів
                Тьох-тьох-тьох, пісню щастя Вам дарують,
                Тьох-тьох-тьох, душу, серце Вам будують,
                Тьох-тьох-тьох, пісню щастя надсилають,
                Щастя Вам бажають...! 
               


Рецензии