Там на полонин
Муз. М Мотков
Вірші М, Мотков
Там де сині гори, аж за хмари труться,
Де бурлять каміння і вода з гір льє,
Там цвітні узори, наче килим в’ються,
Кришталева, чиста там любов живе,
Там на Полонині люди файні, дивні,
Там палке кохання і барвиста ніч,
Там трембіти грають, зірки опадають,
І впадають в русло бурної ріки
Там де сині гори, смерекові хвилі,
Де яскраві квіти і цвітуть гаї,
Там живе Іванко, очі сині - сині,
Брови наче місяць, серце золоте,
Там на Полонині зорі ясні, дивні,
Росянисті квіти і життя палке,
Там трембіти грають, зірки опадають,
І впадають в русло бурної ріки
Там ліси і гори, буйні косогори,
Ллється наче стрічка голуба вода,
Там на Полонині де розмай і хвилі,
Зоряне кохання і палке життя!
Свидетельство о публикации №112042407496