Я просто йтиму дал

Я йду у просторі і в часі
Себе шукаю. Що ж,невчасно,
Як завжди, перешкоди постають:
От тільки-но я підповзу до правди
Мене відштовхує щось... Та заради
Істини я знов готуюсь в путь.
І ось я вже так близько-близько,
Я йду наперекір усьому
Мету я майже бачу...Але слизько
Стає, я падаю додолу.
Однак, як кажуть,Трійцю Бог наш любить.
Тому я знов збираюся почати.
Почати те,що не дає спокою,
Дістати те,що істиною звати.
Що в цей раз я дістанусь правди,
І що себе урешті-решт знайду
гарантії нема... Я просто йтиму далі,
не зупинюсь,бо цим життя спиню.


Рецензии
Нравится ваш стиль.
Прелестная работа.

Мэрил Энинг   07.06.2013 19:39     Заявить о нарушении