Краса природи

Знову ясени зазеленіли
Листям зашуміли на вітру
У проміннях сонця вигравали
По стежині я до них іду.

У дитинстві йшли туди гуляти
У тіні ховались ясенів.
А у полі чути запах м’яти
Краса природи цих країв.

Ясени зашумлять у негоду
Вітер гне до землі їх гілки
І вони зберегли свою вроду
Ми любуємось ними роки.

Ясени зеленіють весною
І красою стають на землі
Прикрашають її із вербою
Чарівними стають у ці дні.

Вже давно я не був біля хати
Там коріння моє проросло
Більше не зустріне мене мати
За роки змінилось і село.

Голова покрилась сивиною
Стали вже дорослими сини
На очах краплина із сльозою
Як дивлюсь на рідні ясени…


Рецензии