Scastje

scjastje ni odinoka u nego dlinaja daroga,
scjastje u kazdava paroga,
scjastje ni vidoma,scjastje jestj daze doma.
scjastje kak vozdux i voda
Ot scjastja toka radastj odna.
mir spasala ot ninastje scjastje


Рецензии