Из Эмили Дикинсон - Сердце 47

                ЭМИЛИ ДИКИНСОН


                СЕРДЦЕ
                (№ 47)


                Сердце!Забудем его!
                Ночью, - чуть погодя!
                Ты позабудешь тепло, -
                Свет позабуду я!

                Всё сотворишь, молю, скажи,-
                Чтобы и мне начать!
                Скорей же!Задержишься хоть чуток,
                Вспомню о нём опять!


                24.04.2012

                7-10


                Heart!We will forget him!
                You and I - tonight!
                You may forget the warmth he gave -
                I will forget the light!

                When you have done,pray tell me,
                That I may straight begin!
                Haste!lest while you're lagging
                I remember him!      


Рецензии