***
Спогади... Журба...
Самотність... Тиша...
Ніч... Сльоза солона...
Рука тримає міцно олівця,
А я у мрій у вічному полоні
Я покохала... Всім наперекір
Його зелені очі незабутні
І слово перше ляже на папір,
Коли душа застрягне на розпутті
Чи покохаю я іще когось?
Отак, як цього сміла покохати?
Чи знала я, що я для нього "щось"?
Якесь сміття... Повинна ж була знати!
Та я ж не знала, а життя своє
Заради нього без вагань віддала б
Тепер кохання жевріє лише
А все одно кохала б і кохала...
Я віддалась коханню вся сповна
І принесла себе йому в дарунок
Та чашу горя випити до дна сама повинна...
Після - порятунок...
Свидетельство о публикации №112042410949
Олеся Южная 24.04.2012 23:39 Заявить о нарушении