Ветер

Вітер ! Відкрий мені двері.
Відкрий мені сердце, та очі.
Вітер ! Понеси мене!
Скрізь бурі, пустелі і ночі.
Покажи: листопад, весну,та осінь.
Сльози неба !Заграйте веселкою.
З вітром полиньте казковою флейтою,
Заспівайте з морськими сиренами
Полиньте  в небо земними феями.
Вітер.... покажи свою душу.
Вітер... відкрий мені серце.
Вітер...обнеси над  землею
Покажи весь світ.....
Та неси тихенько.
Не розсип наш цвіт.
 


Рецензии