Коли прощання неминуче

Коли прощання неминуче,
Коли зівянути весні,
То плачте очі та журітесь
Сумуйти тихо у ночі.

Моліться тихо з позаранку,
Щоб Бог молитви ваші чув.
Вклоняйтесь вітру,свіжим травам,
Щоб він ніколи не забув.

Співайте сонцю, ніжним квітам,
Танцюйте босими  в росі,
Всміхайтесь сонцю ,всьому світу,
Він завжди буде з вами в сні.

Живіть весною без надії,
Не рвіть з кінцями все в душі,
Пробачте все, і не згасайте,
Щасливі будьте в своїм сні.


Рецензии