украинська мати

 
Що то  таке українськая мати 
Як оповісти щоб гарно було
Щоб уявлення правильне мати
Щоб то на серце людини лягло

Матусина доля  робота і хата
Вдень куховарити прати для всіх
Щоб на усе це мати наснагу
Нічкою темною Бога молить

Мама це руки натруджені ніжні
Мама це спокій душевне тепло
Все для дитини та для родини
Щоб в її хаті лиш щастя жило

В хаті ще сплять а матуся працює
Зранку до школи дитина піде 
Ситний сніданок матуся готує
Бо ж без сніданку ї наука не їде

Кашу зготує смачненьку солодку
Хлібчик поріже ще ї масла додасть
Тільки б дитина ходила до школи
Мама для того всі сили віддасть

Матусине  серце палае любов’ю
Тихо в хустинку сховає печаль
Тільки не вдячність б’є аж до болю
Ми схаменемось та пізно на жаль

Мама нас любить і все нам прощає
Хто ж крім матусі дитину простить
Матінку Божу постійно благає
Наші гріхи хай Її Син простить

Що ж то  таке взагалі е матуся
Для всіх дітей на планеті земля
То  не вичерпна і вічна криниця
Мама любов та надія моя 


Автор Широков А.А.                8, 01, 2012 року


Рецензии
ХОРОШЕЕ СТИХОТВОРЕНИЕ

Алексей Широков 3   19.12.2016 21:39     Заявить о нарушении