Життя

Життя
О не лети життя на мить та зупинись
Згадай про каяття поглянь в надії в небо
Не втрать останній шанс не втрать цю мить
Прости мені Господь а більшого не треба
Тоді побачиш ти як забринить сльоза
І душу опалить Святий Вогонь  из неба
Прийде у серце мир і страсті всі вгамує
Сама Пречиста  Діва сльозинки обітре 
 Та в вирі почуттів не чутно голос Божий 
І застеляють  світ  оманливі принади
Ми втратили навік у собі Божу схожість
Зарили в землю ми даровані таланти
Тож  дай нам Боже сили не втратити надію
І збережи в серцях любов надію ї віру

Автор Широков О.О.         23,04,2012 р Б


Рецензии