Кристина Инзова
про кохання тiльки украiнською
Може й краще, може й ні,
що тобі я не дружина,
що не дороге мені
спільне щастя швидкоплинне.
Може й сумно чи не дуже
усвідомлювати це.
Граблі-палки та калюжі…
Що ж, куди ступить іще?
Кров у жилах так вирує,
наче води в акведуці.
Як на лезі балансую!
Чого ж чоботи в грязюці?
Свидетельство о публикации №112042209394