Шлях до мр й

Наталія Конишева
09.06.2011

І я пливу в безодню за життям
Що начебто було так близько
І я ковтаю власні почуття
Спідкаюсь, хоч було не слизько

І я все мрію і живу
Проте твердять мені інакше
Всі кажуть мені не дійду
А я все думаю найкраще

І всякий день то боротьба
І як тут не складуться крила
А я все вірю є жива вода
Як не ковток то нова сила

Всі кажуть досить метушні
Ти вже намуляла всім очі
А я вдягаю усмішки
Та йду туди, куди захочу.


Рецензии