Рiка

Буває все життя минає,
Неначе у пітьмі.
Буває промінь долинає,
Так, немов у сні.

Буття повільно лине,
Рікою в далечінь
І хтось обов'язково кине
На неї свою тінь.

Хтось завжди поряд буде,
Як верби над водою.
А хтось навік забуде
Й залише лиш з журбою.

Хтось поглядом розтопить
Всю кригу на весні,
Та інший за горлянку схопить,
Мов греблею тобі.

Вода ж бо камінь точить!
Не довго буть в полоні.
І лиш верба, коли це бачить,
Поплаче й обійме долоні.


Рецензии
Ріка скажи
Течеш куди
Невинная душа одна..

Анатолий Кравчун   30.04.2012 01:36     Заявить о нарушении