Святог рск

               
               
                Святогірск
                Муз. М. Мотков
                Вірші М. Мотков


                Пахуча  хвоя, стежка через міст,
                “Артем“ чудовий, статуя в весь ріст,
                Ласкаві  люди і палке життя,
                Дорослих і дитинства майбуття.
                То дивне місто, тиша навкруги,
                Тече “Дінець”, барвисті береги,
                До хмар, до неба стрічка нас веде,
                О, Святогірск - ти місто золоте !!!
                Дивлюсь на небо, бачу монастир,
                А купола сіяють на весь мир,
                Лунає дзвін і грають голоси,
                Нема найкраще міста і краси!
                Далеко чути голос дзвонарів,
                Запрошує всіх монастир Богів,
                Свята земля в минуле нас веде,
                О, Святогірск – ти місто золоте !!!
                Пливуть тумани, грає водограй,
                Цвітуть рясні узори на розмай,
                Летять, летять лелеки – журавлі,
                Летять до нас, до рідної землі!
                Тут наша доля - наш любимий край,
                Ведуть дороги в цей чарівний рай,
                Хай нас до дому стежка всіх веде,
                О, Святогірск ти місто золоте !!!         
                О, Святогірск - ти чудо із чудес,
                Твою красу возносять до небес,
                “Артем” чудовий, дивний монастир,
                Пишаємось ми ними на весь мир!
                Хай ллється пісня щастя навкруги,
                Співають птахи в вербах на зорі,       
                Хай буде місто і життя палке,
                О, Святогірск - ти місто золоте!!!
               


Рецензии