Хочу жить для Тебе

Шукаю серцем, розумом, душею...
З Тобою першим хочу зустрічатись.
Я хочу, Боже, волі лиш Твоєї,
Твоєю силою усе перемагати.

Допоможи мені, всесильний Боже,
Стояти міцно на Твоїй основі-
Ти всемогутній, тільки Ти все можеш.
Очищуй і очищуй мене знову.

Я хочу жить для Тебе і Тобою,
Не керуватись більше почуттями.
Весь сум і розпач, болі із журбою
Штовхають нас усіх в гріховну яму.

Усі свої проблеми в Твої руки
Я віддаю, всесильний мудрий Боже.
Дай пам"ятать завжди про Твої муки-
Своєю кров"ю все очистить можеш.


Рецензии