прыв д

як толькі спазнаеш, што не валодаеш нічым у свеце,
спыняешся ў сваіх патрабаваннях
і безадносная да ўсіх, хто побач на планеце
сам-насам бавіш тэрмін існавання
ўсе вакол і ўсё вакол - пустэча
маўчы-крычы - бялюткі краявід
няма нічога і нікога, чалавеча
а ўсё, што ёсць - праяўлены прывід


Рецензии