Коли нам разом тихо

Тихіше! Тихіше говори…
Хай за вікном осінь лиш тривожить.
Хай листя сиплеться згори
На мільйон перехожих.

Тиша. Я чекаю німоти,
Хай гостею до нас заходить,
Приводить за собою сни,
А не одна одною бродить.

Тиша. Я її знайду
В твоїх очах блакитно-зелених.
І спокій приведу
Після розмов натхненних.

А ти сидиш заплутавшись в моїм волосі,
А я тону в твоїх очах.
Тепер ми разом. Давай забудемо, що довелося
Сумувати одне за одним по ночах.


Рецензии