Назад у пiтьму

Я… Я покохала тебе?... Знову?
Ні… Я… Ні!!!
Знов ця отрута в моїй крові,
Знов лиш очі твої…
Я забула тебе, я зуміла.
Але ти постукав знов,
І я пробачила, впустила…
І знов до тебе ця проклята Любов!
То пристрасть, то ніжність,
То злість, то туга,
То тепло, то холодна свіжість
Знову і знову душу мою огортає.
Пітьма… я заблукала…
Пітьма - ти мене знову забрала.


Рецензии