Хай соннi очi твоii

Хай сонні очі твої
Цілує сонце золотоволосе,
І опущенні вії мої
Торкнеш поглядом, попросиш
У серця цю хвилину зберегти,
У пам’яті тримати ніжно…
Ти будеш довго сон мій стерегти,
А я блукатиму по роздоріжжю…
Ти любиш дивитись і мовчати
Шукати щось в моїх очах.
А я люблю сни споглядати
У твоїх обіймах, у твоїх руках.


Рецензии
Ну вот , другое дело . Спасибо .))) Самый сладкий и крепкий сон - это когда обнимаешь любимую .

Сергей Максимов 33   14.05.2012 04:04     Заявить о нарушении