Трiпоче листя пiд вiтрами

Тріпоче листя під вітрами,
Вбирає позолоту останніх теплих днів,
Проллє свій сум за журавлями
Хмарка, і тихий дощив спів
Заколисає сонне небо,
Заснуть і грози до весни.
Закурять димарі, як треба,
А дощ шепоче « Спи…Засни…»
Та ранком розплющить небо очі,
Подарувавши теплі дні,
І листя в багрянці й позолоті
Зашурхотить тихесенько собі.
На лавці в парку посідає,
Сидить, шепоче щось собі,
А вітер легко підіймає,
Кружляє по Землі.


Рецензии