Медаль

Постріли, хвилина мовчання…
В цій тишині ти сам не свій,
Бо твоє життя – це надбання,
Це жертви рідних дідів.
   Букет тюльпанів пишний,
   Червоний, мов рідна кров,
   Я покладу на мармурові плити,
   Мов пам'ять та любов…
А ветерани сльози витираючи,
Дивляться на маленьких діток.
Їх серце кров’ю обливається,
Їх надія на пам'ять цих юних квіток.
   Тож бережімо пам'ять і серця
   Тих, хто за нас життя хотів віддать.
   Наша повага і любов для них дорожчі вінця,
   А щирі сльози не гірші за медаль.


Рецензии