Якщо хочеш мочати

Якщо ти так хочеш мовчати,
Не буду тобі зважати.
Я зможу без тебе прожити,
Нічого вже нам не змінити.

Бажаєш забути - Будь-ласка!
Любов твоя, наче казка.
Уміло її ти писав,
Так гарно мені ти брехав.

Писав мені "Я люблю,
Тебе я своєю зроблю"...
Так легко мене обнамув,
А потім пішов, все забув.

Спочатку я справді страждала,
Помиритись з тобою бажала...
А зараз - повір, наплювати.
Немає любові - нема що вертати!


Рецензии