Бог 1з нами поруч

Плаче Марія Магдалина-
Кого любила, не знайшла.
Пуста, без Господа могила
Нагнала на Марію страх.

Та бачить анголів у гробі.
Її питають :"Чого плачеш?"
"Поділось тіло десь Господнє...
Хотілося б Його побачить".

І, обертаючись, вже бачить.
Хоч зразу Його не впізнала.
Ісус до неї :"Чого плачеш?"
За іншого Його прийняла.

Як часто мертве щось шукаєм.
Живий же Бог із нами поруч.
Він серця смуток удаляє.
Страху ж нам наганяє ворог.

Якщо шукаєш серцем Бога,
Шукаєш Його, як Марія,
Прийде і удалить тривогу,
Бо потішать Господь лиш вміє.

Тож будемо звіщать всім людям:
Ісус живий! Христос воскрес!
Живий Він й вічно з нами буде.
Йому честь, слава до небес!


Рецензии
Христос Воскрес!!!!!!

Левиа   19.04.2012 22:24     Заявить о нарушении