Добре, що ти врятував мiй свiт

Добре, що ти врятував мій світ,
Попросивши атмосферу створити циклон,
чи антициклон (в голові не вистачає біт
Пам’яті) , і створити хоча б клон
Якогось дивного, але ЗИМОВОГО дня.
В твоїх сильних паранормаліях
(чи моїх гіперболіях) витворився справжній.
Але, вибач мені, Любове, я не виходила до нього.
У мене на те є довідки.
Одна з нашої лікарні,
А інша називається СЕРТИФІКАТ № тра-ля-ля
На чотири предмети, з яких про три я вперше чую.

Але ти мені вибач…
За те, що мало трикрапок для тебе.
За те, що довго не говорила з тобою, дивлячись крізь вікно… Не сумувала сильно.
Мені тебе вистачало більш-менш.
А тепер далеко дихаєш без мене міською індустрією…
Що ж. Твої щоки давно вже на подушці.
То я йду до тебе..!
Повз вікно.
Крізь сни.


Рецензии