Судоми душi

Судоми душі.
Причина – різні групи крові людей чи резус-фактори.
Скипається білок при переливанні крові однієї людини в кров іншої…

Хіба я не знайду свого резус-фактора?
Хіба моя кров інша ніж у людей, що навколо мене?
Що біжить по твоїм венам і артеріям, Душа?

А може моя кров чимось забруднена, або імунітет послаблений від випару швейних фабрик, де Осіннє Листя плете собі петлю ейфорії…


Рецензии