Евро-2012

Ми дружно скажем всі живи футбол
в серцях мільйонів наших українців
трибуни хай ревуть що сили "Гол"
нову історію запишем у сторінці

Юкрейн Юкрейн
вітаєм Єврокубок оле оле оле
Юкрейн Юкрейн
пора у чемпіони гей гей гей

Волієм в спорті лиш перемагати
а доля хай ще сили додає
на п"ядесталі нумо хлопці стати
сильніший Єврокубок виграє

Юкрейн Юкрейн
вітаєм Єврокубок оле оле оле
Юкрейн Юкрейн
пора у чемпіони гей гей гей


Рецензии