В кубрике затхлых скумбрий

В кубрике затхлых скумбрий
(хор ім співав - як гімн!) -
- Вахмурка, Вий, Снусмумрик:
«Запах нимф анонимн!».
В Ховрино ****ь Тамара
с Хорхе впряглась в паркур
(в шторм ль бронх?), в «Вест Бромвич» – даром:
«Prompt ль - с домбр, Муаммр ль - в гламур?!».


Рецензии