Майдан

                Майдан


                Муз. М. Мотков
                Слова М. Мотков


                Майдан столичний зустрічає,
                Гостино руку подає,
                Майдан привітливо вітає,
                І подих щастя надає!

                Приспів
                Київський майдан – серце, дух киян,
                Море друзів і шалених мрій,
                Київський майдан – серце, дух киян,
                Я завжди с тобою, весь я твій,
                Київський майдан – серце, дух киян,
                Наша доля, ти наш оберіг,
                Київський майдан – серце, дух киян,
                Місто наших кроків і доріг!


                Майдан столичний пригашає,
                На свято міста кличе нас,
                Молодожонів він вінчає,
                У дні святкові, повсякчас! 


                Майдан великий і святковий,
                Майдан - наш символ світовий,
                Майдан – віконце у Європу,
                Майдан святий і віковий!



               
 


Рецензии