Залиш менi цей лютий до останку

 Залиш  мені  цей  лютий  до  останку,
 До  останньої  краплини  снігу.
 Щоб  не  плакати  більше  зранку,
 Щоб  не  спати  самій  до  обіду.

 На  поличці  залиш  мені  мрію  - 
 Між  Булгаковим  та  Расіном.
 Навіть  холод  сьогодні  зігріє,
 Буде  тепло  мені  і  красиво. 

 Буде  сонячно,  навіть  гарно,
 І  місцями  без  опадів  майже.
 Я  чекаю  на  тебе  до  травня, 
 Поки  лютий  очей  не  розв"яже 
    17.02.2012


Рецензии