Киiвська нiч

                Київська ніч

                Муз. М. Мотков
                Слова М. Мотков

                Втомлене місто, сонце вгасає,
                Ніч загадкова друзів стрічає,
                Сяють бульвари, проспекти, вітрини,
                Мчать по Хрещатику автомашини

                Приспів
                Київська ніч небо зірками сяє,
                Київська ніч – весь Хрещатик палає,
                Київська ніч –  пахнуть квіти духмяні,
                Київська ніч вся палає вогнями… 


                Друзі співають пісні і романси,
                Пари танцюють танго і вальси,
                Люди кохаються, мріють в майбутнє,
                Київська ніч  - світла і незабутня…
 
                Ніч кольорами рясними палає,
                Молодь танцює, співає і грає,
                Серце радіє, душу лискає,
                Так променисто ніч протікає…

                Сняться духмяні, ночі казкові,
                Дивні, яскраві, такі волошкові,
                Начебто сниться малюнок барвистий,
                Милий, зірковий і урочистий

                Сяє Софія в ночі куполами
                Наче радіє, милується нами!
                Рідний Хрещатик каштанами в’ється,
                Пісня про Київську ніч ніжно ллється!

               


Рецензии