Не знаю

Далечь неписаних просторів,
З небес зливається вода.

Така невинна та прозора, 
Як моря влітнього сльоза.

Минаю пагорбом долини, 
Коври зеленобуйних трав, 
Низів увінчаних перлини,
Та велич вічно стиглих барв.

Не знаю йду я чи втікаю.


Рецензии