Постарiли матерi
Бо впродовж самітних довгих днів,
Тамували сльози і ридання,
І ждали листочків од синів.
Постаріли матері в чеканні,---
Бо у заметілі буднів-свят,
Знали дітки лиш свої бажання,
Й не спішили дарувать внучат.
Постаріли матері в чеканні,---
І стають похожими на них
Доньки після першого кохання,
Доньки,що кохали не святих...
Свидетельство о публикации №112041901189
Вера Кухарук 26.01.2013 22:40 Заявить о нарушении