Листiвки

Приiжджайте до мене у гостi,
Надсилайте хоча би листiвки,
Тiльки в них безлiч справжнiх емоцiй,
Стiльки спагадiв, радощiв стiльки...

               Приспiв:
          Хочу взяти до рук я листiвку,
          I тепло ваше знову вiдчути,
          Записати, неначе на плiвку,
          Щоб нiколи уже не забути...

Ви приходьте до мене частiше,
Я не хочу Iмейлiв i факсiв,
А Якщо не прийшли, важливiйше
" З Новим роком " листа надiслати...

               Приспiв:
          Хочу взяти до рук я листiвку,
          I тепло ваше знову вiдчути,
          Записати, неначе на плiвку,
          Щоб нiколи уже не забути...

Маю я лиш мiський, не мобiльний,
Подзвонiть, хочу голос почути !
Та Якщо не змогли, не жалiйте,
Я в листiвки люблю зазирнути...

               Приспiв:
          Хочу взяти до рук я листiвку,
          I тепло ваше знову вiдчути,
          Записати, неначе на плiвку,
          Щоб нiколи уже не забути...


Рецензии
красиво и напевно -
это язык родины моей мамы -
для меня священен каждый звук!

http://stihi.ru/2012/06/13/165

"я снова в плену у долин и лугов!"

Госпожа Метелица Подмосковья   20.10.2012 02:51     Заявить о нарушении
Щиро дякую! Очень неожиданный отзыв! Оттого, приятный до умопомрачения! Искренне,

Инна Кучерова   24.10.2012 17:48   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.