Узнала дружина

КВМ
Завернув до кума до кум,
Як завжди годиться,
Бачить кум від тяжких дум,
В садку, чомусь журиться.
Він з усмішкой повів мову
«Чому зажурився»,
«Та таке є, брате кумцю,
Синок народився»,
«Так чому кумцю милий,
підпираєш тина,
мерщій за горілочкой,
та прильємо сина»,
«Та воно то кумцю так,
Та не краща днина,
Бо що син народився,
дізналась дружина».


Рецензии
Просьба, помечайте, (укр)

Владимир Грикс   18.04.2012 14:52     Заявить о нарушении