Суму д вча
які не дождались коханих,
з чужої бездушної волі,
присвячую…
КВМ
Очі дівочі, глибокі озера,
Чом в тих глибинах плаває сум,
Чом не іскряться коханням джерела,
Чоло у зморшках нелегкості дум.
Як не обмити личко сльозою,
Серце не тішить кохання моє,
Бідою невтішно повило зі мною,
Під серцем дитина на спомини є,
Милого серцю, прислали додому,
«Вантаж № 200» прийшов на поріг,
За що така доля життю молодому,
За що на чужині коханий поліг?
Як же зростити дитину кохану,
Що в мріях кохання залишила слід,
Гірка стала доля найти собі шану,
Стежина крізь сльози припала до ніг,
12.03.2011р.
Свидетельство о публикации №112041804049