***

Залиш, так легше тату.
Ти знаєш, не болить.
Ти знаєш любий тату,
Так, серце не кричить. 

Ввійшов зненацька, знаєш?
Привив мені ману.
Скорив...й не помічаєш, 
як зляжеш у труну.

Горить, палає, ріже,
Болить, і я не я.
Таке солодке, ніжне,
але гірчить сльоза.

Ти знаєш любий  тату,
Рятунку вже нема,
Не плач ночима тату.
В кохання є ціна.


Рецензии