Ти знаеш що таке любов?

Чи ти хоч раз мене любив,
Як я тебе  у юності кохала?
Чи може ти мені  лише наснивсь,
Та я про те, тоді не  знала.
Хотілось вірити тобі....
Чекати вічність. Я б чекала
Та чи потрібно це тобі?
Ти знаєш ...може все б віддала.
Тобі...за все: за радість,за любов,
За мрії й моє юнне щастя.
Якби ж ти знав! Якби ж ти знав!
Як ніжно я тебе кохала.
Як прокидалась на весні,
Як квітка рано розцвітала.
Ти знаєш, що таке  любов?
Чи доля все в тобі зірвала?
Чи є в тобі краплина сліз?
Чи ти душа, яку чекала?
Чи ти роздав на білий світ?
Чи трішки  і мені дісталось?
Чи ти любив мене як я?
Чи вірив в те,що я чекала?
Можливо і в твоїй душі
Боліло серце і палало.
Можливо, і тебе пекло,
Та я про те тоді не знала.
Можливо, кожен винен з нас,
Можливо винні ми обоє.
Як гірко на душі моїй,
Що не судилось  бути вдвоє.
Не посміхнеться вже зоря,
Над нами у нічному небі,
Мене -нема. Тебе -нема
Та може, це все так і треба.


Рецензии