Доттагlа

Рузкъах визав хьо, са доттагlа.
Цудухьа лув сонта дог.
Хьох хилар дегаза моастагlа.
Ямарта кхув сувсаш бог.

Хьо санна новкъост ма эшалва.
Тахан хьа гlалатех хьог.
Да дехар, со воацаш вахалва.
Дагlац довза хьа дог.

Гlермане, 17. Тушоли бетта 2012 шу


Рецензии