Донецьк

                Донецьк

                Муз. Н.Мотков
                Слова Н. Мотков


                Донецьк чудовий зустрічає нас,
                Проспекти сяють квітами рясними,
                О рідне місто дивне повсякчас,
                Людьми простими, діями гучними,
                Донецьк яскравий  - місто золоте,
                Серця палають в вугільних будівлях,
                Кипить життя, прозоре, молоде,
                Як спалах сонця в небесах сузір’я…

                Донецьк велике місто на Землі,
                Стоять навколо славні обеліски,
                Кобзар, шахтар і мужній рятівник,
                Неначе плачуть біля них берізки…
                Фонтани ллються іскрами краплин,
                Лискають душі перлами ясними,
                Минають дні, проносяться роки,
                Донбаськими шляхами України!

                Летять лелеки в небесах ясних,
                Курличуть в небі птахи сизокрилі,
                Бажають щастя, довгих всім років,
                На цій землі казковій, рідній, милій...

                Працює місто набирає зміст,
                Своїми славними, чудовими ділами,
                Пишається найкращими людьми,
                Героями «підземок» – шахтарями,
                Дають пласти вугілля на гора,
                Збагачують величність України,
                Живи Донецьк, живи і процвітай,
                На користь всій великої Родини!!!
                19.12.2006г      


Рецензии