Казка Край села

Всплили трупи над водою,
романтично на селі...
Розтікаєтья рікою
кров туди-сюди в воді.

Колихають верби вітром.
Пахне жареним мені.
Похворілись кури грипом,
Тож палають у вогні.

Бігає табун полями
Скаженілих геть корів
Вовки прятались містами,
Й повтікали до лісів.

Баба з возом діда тягне
Дід кричить "агов стара!"
Ось таке до біса гарне
Українаське "Край села".


Рецензии