Укра на р дная

Як люблю я нашу Україну…
Україна наша золота…
Ті безмежні гори і долини…
І її родючі всі поля…

Приспів:
Україна, Україна рідна…
Храмів величавих купала…
Україна лагідна і мила…
Україна ти любов моя…

І як тебе ненька не любити…
Твої гарні села і міста…
І Карпати лісом, що укриті…
Ріки, що наповнюють серця…

Я наповню душу всю тобою…
Покохаю серцем назавжди...
Колом оточу навік любов’ю…
Щоб в душі твоїй цвіли сади…

Землю рідну я не проміняю…
Та Земля залишиться в душі…
І я Бога нашого благаю…
З України всі гріхи зніми

http://www.vlad-amelin.ru/pesni/1666-ukrayina-ridnaya.html


Рецензии