Укра на

Ріки, гори, полонини – села і міста…
Мене завжди, як магнітом тягне в ті міста…
Де веселок розмаїття, пісня де луна…
Україна моя рідна, то моя Земля…

Приспів:
Україна, назавжди єдина…
Україна, то моя Земля…
Україна, мати моя рідна…
І ти в моїм серці, назавжди одна…

Хати біли, огороди, яблука в саду…
Хто зробив той Рай небесний, вже й не розберу...
Біля хат шумлять тополі, раптом дикий птах…
Гарну пісню заспіває, як у дивних снах…

Покохаю ту я Землю, серцем всім своїм…
Западе мені у душу, солов’їний спів..
Закохаюсь до безтями, я у ту красу…
Україну я рідненьку, в серці збережу…

Я пишаюся країной, що життя дала…
Що зігріла мою душу, думками в сьома…
І піклується рідненька, матінка за нас…
Борони Бог святу Землю, захищай весь час

http://www.vlad-amelin.ru/pesni/1672-ukrayina.html


Рецензии