***

9.04.12. Autor Iu.Tatamirov
              V O I   S C R I ...
Voi pleca in codrul verde,
S-ascult freamatul de frunze...
Luminat de raza lunii,inzestrat
Cu dar de muza...
Sa ma-ntind pe iarba deasa,
Verde,moale ca matasa...
Si sa zbor cu visul dulce pan
La tara mea frumoasa.
Inganat de cantul farmec
Si duios a ciocarliei...
Plin de dor si inspiratii,
Sa va scriu o poiezie.
Sa va scriu o melodie...
Dulce si armonioasa,
Cum e cerul de senin,sa
Va   fie viata voastra.
Ascultand-o sa plutiti
Pe oceanul Fericirii,
Insotiti mereu in drum
De clipa sfanta a Iubirii.
Iar eu,cat mai traiesc voi scri
Melodii,sonete,lacrimioare...
In orice suflet,cat n-ar fi de trist,
Ca viata sa va fie o comoara!


Рецензии